Dag 5 – Stora Sjöfallet

Vaknade tidigt och gav mig ut på en promenad i riktigt stenig terräng målet var att se Stora Sjöfallet eller det som är kvar efter reglering och utbyggnad av vattenkraften.  Jag hann inte ända fram för då skulle jag missa frukosten, och det ville jag inte, för jag var jättehungrig efter gårdagen och en koppa varma koppen med en smörgås till middag.  Det blev att vända om men jag hann ta ett par bilder över Stora Lule Vatten i alla fall.

Resten av dagen blev att ta om ett par motiv samt att ha en stund för mig själv långt upp i en dalgång med att titta uppför fjällsidorna och bara meditera och njuta av livet, frisk luft och vinden.

This entry was posted in Planering. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.